Retourneren

Heb je een bestelling gedaan en ben je niet tevreden over het product? Of is het product stuk gegaan binnen de garantie periode? Geen probleem in dit geval kun je contact met ons opnemen en dan lossen we dit meteen voor je op.

- TrekkerLand.nl biedt jou altijd 14 dagen bedenktijd na het ontvangen van jouw bestelling. Zélfs 'daarom' vinden wij een geldige reden. 
- Op al onze producten zit minimaal 2 jaar garantie

Wanneer je kiest voor een vervangend product dan zullen wij binnen 3 werkdagen nadat het product bij ons retour is gekomen een vervangend product toesturen.

Heb je toch liever je geld terug en is dit binnen 14 dagen na ontvangst? Geen probleem! In dit geval kun je het product terug sturen en als wij het product ontvangen hebben zullen wij het aankoopbedrag van het product terug storten op dezelfde manier als de betaling. Wij streven hierin het bedrag z.s.m. terug te storten, in elk geval kan je er vanuit gaan dat het bedrag binnen 14 dagen terug gestort is.

Wil je jouw bestelling retourneren dan kan je hem sturen naar:

S.O.J. Palmelaan 44
9728 VA Groningen
O.v.v. het ordernummer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »